Contactdag 25 mei: Een Toekomst in Duurzaamheid en Gemeenschap 🌿

In het Lageland op de grens van Stad en Ommeland, hebben wij met Jelle & Marjan, onze krachten gebundeld. Samen nodigen we je uit op onze Contactdag, een unieke kans om de synergie tussen duurzaam, zorgzaam ondernemerschap en creatieve dagbesteding te beleven.

Een recente ontmoeting met Jelle en Marjan, die ruimte hebben en twee boerderijen willen overnemen, heeft een nieuwe deur geopend. Zij zoeken medebouwers en denkers om een gedeelde visie te realiseren. Door onze krachten te bundelen kunnen we iets uitzonderlijks creëren dat echt ‘in het juiste akkoord’ is. Dit is een perfect voorbeeld van hoe een gedeelde visie kan leiden tot spontane en vruchtbare samenwerkingsverbanden.

Wie zijn Jelle & Marjan?

Jelle en Marjan zijn gepassioneerde pleitbezorgers voor duurzame landbouw en ecologische leefwijzen. Met een diep respect voor de natuur streven zij ernaar om hun boerderijen te behouden en te ontwikkelen als model van duurzaam en zorgzaam ondernemerschap.

Hun visie omvat het leveren van hoogwaardige, lokale producten, maar ook het betrekken en onderwijzen van de gemeenschap over duurzaam leven.

Lees meer via: meatjelleenmarjan.nl

Sluit Je Aan Bij Ons Op de Inspirerende Contactdag

🌿 Wanneer en Waar?

Datum: Zaterdag 25 Mei
Tijd: 15:00 – 18:00
Locatie: Zuiderweg 11, Lageland (Meerstad Noord)

Wat Kun Je Verwachten?

Op deze bijzondere middag kun je deelnemen aan diverse activiteiten die zowel educatief als inspirerend zijn:

🎨 Creatieve Workshops: Laat je creativiteit de vrije loop in workshops zoals wol vilten, speksteen beeldhouwen, en kaarsen maken.
🌾 Duurzame Voedselvoorziening: Op deze bijzondere dag bieden we ook een unieke kans om de herintegratie van voedselvoorziening en de verbinding tussen platteland en stad te verkennen.
🍴 Lokale Markt: Verken onze markt met lokale producten, van handgemaakte kaarsen tot ambachtelijke worsten, allemaal met respect voor onze omgeving geproduceerd.

Ontmoet, Leer en Verbind

Deze dag is niet alleen een showcase van wat we bereiken kunnen, maar ook een uitnodiging aan jou om deel uit te maken van deze beweging. Zie met eigen ogen hoe de samenwerking tussen Meat Jelle & Marjan en Alchemilla Levenslicht kan uitgroeien tot een bloeiend centrum voor creativiteit, onderwijs, en duurzaamheid.

Waarom Deze Dag Belangrijk Is

De boerderijen aan de Zuiderweg zijn meer dan alleen een locatie; ze zijn het hart van onze inspanningen om duurzaamheid, educatie en gemeenschapszin te bevorderen. Door onze krachten te bundelen, creëren we een plek waar iedereen kan leren, werken en groeien in harmonie met de natuur.

Wij nodigen jou uit om deel te nemen aan onze Contactdag. Kom en zie hoe jij kunt bijdragen aan en profiteren van dit levendige en duurzame initiatief. Help ons om een sterke en veerkrachtige gemeenschap op te bouwen die de waarde van lokaal vakmanschap en duurzaamheid erkent.

Facebook Evenement >>

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer