Contactdag: De Potentie van Samenwerking met Jelle en Marjan

Op onze aanstaande contactdag openen we de deuren voor geïnteresseerden om de potentie van onze samenwerking met Jelle en Marjan te verkennen. Deze dag is een kans voor ons om de mogelijkheden te laten zien en te bepalen hoe we kunnen samenwerken met het oog op de toekomst.

Een Visie van Oerboeren en Restauratie

Jelle en Marjan hebben een duidelijke visie: het revitaliseren van traditionele landbouwtechnieken en het behoud van de historische boerderijen in het Lageland. Tijdens de contactdag zullen zij demonstreren hoe deze visie de basis vormt voor een duurzame en cultureel rijke toekomst. Wij geloven dat door onze krachten te bundelen, we deze droom kunnen helpen verwezenlijken.

Verkennen van Samenwerkingsmogelijkheden

De dag zal ook dienen om de samenwerkingsmogelijkheden tussen onze organisaties en de gemeenschap te verkennen. Het gaat erom een dialoog te starten en te kijken hoe onze doelstellingen en activiteiten kunnen synchroniseren met die van Jelle en Marjan. We zullen workshops en rondleidingen aanbieden om iedereen een goed beeld te geven van wat er mogelijk is.

De Kracht van Gemeenschap en Gedeelde Doelen

Door samen te werken proberen we niet alleen de boerderijen te behouden, maar ook een sterke gemeenschapszin op te bouwen. De contactdag is ook een mooie kans voor de lokale gemeenschap en potentiële partners om te onderzoeken hoe bij te willen dragen aan dit project.

Nog Niet Verwezenlijkt, Maar Vol Potentie

Hoewel het project nog in de beginfase is, en er nog een aantal belangrijke stappen te maken zijn, voordat een volledige samenwerking een feit is, is de contactdag een mooie eerste stap naar die toekomst. We zijn optimistisch dat door het delen van onze plannen en het luisteren naar feedback, we een weg kunnen banen naar een succesvolle implementatie van dit bijzondere project.

Vooruitblik

De contactdag belooft een mooie vooruitblik op wat mogelijk is als we onze krachten bundelen met die van Jelle en Marjan. Het is een uitnodiging aan iedereen die de waarde inziet van een zorgzame gemeenschap, het behoud van cultureel erfgoed en het ondersteunen van duurzame landbouw, om samen te komen en de toekomst hier vorm te geven.

Contactdag: Facebook Event

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer
Bouwen aan een Veerkrachtige Gemeenschap door Lokale Samenwerking

Bouwen aan een Veerkrachtige Gemeenschap door Lokale Samenwerking

Bij Alchemilla Levenslicht waarderen we de kracht van samenwerking en gemeenschapszin. Onze aankomende contactdag op de Zuiderweg boerderijen biedt een kans om deze waarden in de praktijk te brengen. Zie hoe de samenwerking tussen lokale producenten, ambachtslieden en bezoekers kan bijdragen aan een bloeiende en verbonden gemeenschap.

Lees meer