Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Een Verscheidenheid aan Activiteiten

Bij ons kun je je handen uit de mouwen steken met een breed scala aan activiteiten. Van het ambachtelijk maken van kaarsen, wat niet alleen een rustgevende maar ook een artistieke bezigheid is, tot de verzorging van dieren, waar je dagelijks de voldoening zult ervaren van zorg en interactie met dieren. Elke taak draagt bij aan het grotere doel van onze gemeenschap en jouw rol daarin is onmisbaar.

Leren en Groeien in de Praktijk

Deel uitmaken van onze pioniersfase betekent meer dan alleen werken; het is een leerervaring die je de kans biedt om nieuwe vaardigheden op te doen, je kennis uit te breiden en misschien zelfs nieuwe passies te ontdekken. Onder begeleiding van ervaren ambachtslieden en begeleiders leer je de kneepjes van het vak in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Bouw Mee aan Onze Gemeenschap

Jouw inzet helpt niet alleen bij de opbouw van onze locatie, maar ook bij het vormen van onze gemeenschap. Dit is een kans om deel uit te maken van de grondlegging van een plek die streeft naar duurzaamheid, educatie en gemeenschapszin. Jouw bijdrage in deze fase zal een blijvende invloed hebben op de toekomst van ons project.

Doe Mee vanaf het Begin

Dit is het perfecte moment om in te stappen. Je maakt niet alleen deel uit van de opbouw, maar je hebt ook de kans om te helpen vormgeven aan de cultuur en de praktijken binnen onze gemeenschap. Met elke kaars die je maakt en elk dier dat je verzorgt, leg je de basis voor wat ongetwijfeld een unieke en waardevolle plek zal worden.

We Nodigen je van Harte Uit!

Als je klaar bent om je handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van onze pioniersfase, nodigen we je van harte uit om je aan te melden. Samen kunnen we iets buitengewoon bijzonders bouwen dat niet alleen voldoening geeft maar ook blijvende waarde heeft voor iedereen die betrokken is.

De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer
Bouwen aan een Veerkrachtige Gemeenschap door Lokale Samenwerking

Bouwen aan een Veerkrachtige Gemeenschap door Lokale Samenwerking

Bij Alchemilla Levenslicht waarderen we de kracht van samenwerking en gemeenschapszin. Onze aankomende contactdag op de Zuiderweg boerderijen biedt een kans om deze waarden in de praktijk te brengen. Zie hoe de samenwerking tussen lokale producenten, ambachtslieden en bezoekers kan bijdragen aan een bloeiende en verbonden gemeenschap.

Lees meer