Heb je een tip voor een locatie voor dagbesteding?

In de zoektocht naar een locatie die niet alleen ons hart sneller laat kloppen maar ook een bron van inspiratie en verbinding vormt, wenden we ons tot jou, onze gemeenschap. Alchemilla Levenslicht is op een missie, een missie om een plek te vinden waar dromen werkelijkheid worden, waar creativiteit bloeit, en waar iedereen welkom is.

Een Thuis voor Alchemilla Levenslicht

Onze visie voor Alchemilla Levenslicht gaat verder dan alleen een fysieke ruimte. We zoeken een locatie die ademt met de natuur, een plek die ruimte biedt voor groei, ontwikkeling en verbinding. Of het nu gaat om een landelijke omgeving waar de stilte enkel wordt onderbroken door het gezang van vogels, of een plek dichter bij het centrum die bruist van leven en mogelijkheden; jouw input is onmisbaar.

Waarom Jouw Hulp Belangrijk Is

Misschien loop je dagelijks langs een verborgen parel zonder het te beseffen, of ken je iemand wiens land precies past bij onze missie. Jouw lokale kennis en netwerk kunnen de sleutel zijn tot onze droomlocatie. Door jouw suggesties en verhalen kunnen we samen een plek creëren die niet alleen dient als een thuisbasis voor ons project maar ook als een bron van inspiratie en verbinding voor de gemeenschap.

Wat Maakt Een Locatie Perfect Voor Ons?

  1. Natuur en Ruimte: Een plek die omarmd wordt door de natuur, met voldoende ruimte voor onze diverse activiteiten zoals dagbesteding, workshops, en een kleinveehouderij.
  2. Toegankelijkheid: Goede bereikbaarheid voor iedereen; personeel, cliënten, en bezoekers.
  3. Potentieel voor Groei: Een locatie die ruimte biedt voor toekomstige uitbreidingen en diversificatie van onze diensten.
  4. Verhaal en Karakter: Een locatie met een uniek verhaal of karakter dat past bij onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan zowel de gemeenschap als de individuen die we bedienen.

Deel Jouw Verhaal

Heb jij de perfecte plek in gedachten of ken je iemand die ons kan helpen? Deel jouw verhaal met ons. Elk stukje informatie, hoe klein ook, kan de sleutel zijn tot het vinden van onze ideale locatie. Samen kunnen we een omgeving creëren waar iedereen zich thuis voelt, waar creativiteit wordt gestimuleerd, en waar we samen kunnen groeien.

Samen Bouwen Aan Een Droom

Jouw bijdrage, of het nu een suggestie, een verhaal, of een contact is, vormt een essentiële schakel in onze zoektocht. Laat ons samen de perfecte locatie vinden die Alchemilla Levenslicht niet alleen een thuis biedt, maar ook een plek wordt waar verhalen worden gecreëerd, gedeeld, en gekoesterd.

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer