Jouw Kans om Mee te Groeien met Alchemilla Levenslicht in Groningen

Bij Alchemilla Levenslicht staan we aan het begin van een spannende reis in Groningen, en jij kunt daar deel van uitmaken. Terwijl we onze visie op dagbesteding ontwikkelen, nodigen we je uit om mee te groeien en samen vorm te geven aan een plek die niet alleen uniek is in zijn aanbod, maar ook in de gemeenschap die we samen bouwen.

Een Uniek Aanbod in Ontwikkeling

Ons doel is om een breed scala aan activiteiten te bieden die niet alleen leuk en zinvol zijn, maar die ook bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Terwijl we onze definitieve locatie inrichten en onze programma’s verfijnen, krijg je alvast een idee van de mogelijkheden:

  • Natuur en Moestuinieren: Help ons de moestuin vorm te geven, waar je kunt leren en experimenteren met permacultuur.
  • Creativiteit en Kunst: Laat je creativiteit bloeien in onze toekomstige workshops, van kaarsen maken tot fotografie, terwijl we samen de inhoud van deze cursussen ontwerpen.
  • Educatie en Ontwikkeling: Draag bij aan de ontwikkeling van educatieve workshops die jou en anderen verrijken, variërend van praktische vaardigheden tot inzichten in geschiedenis en architectuur.
  • Gemeenschap en Verbondenheid: Wees een van de grondleggers van onze gemeenschap, waarbij gezelligheid en het delen van ervaringen centraal staan.

Wees Erbij vanaf het Begin

We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die vanaf het allereerste moment betrokken willen zijn. Jouw input en deelname zijn cruciaal terwijl we onze activiteiten en faciliteiten verder ontwikkelen. Dit is jouw kans om niet alleen deel uit te maken van iets nieuws, maar ook actief bij te dragen aan de vorming van een gemeenschap die echt het verschil maakt.

Beperkt Aantal Plekken Beschikbaar

Aangezien we in de beginfase van ons project staan, is het aantal plekken voorlopig beperkt. Dit zorgt voor een unieke kans om op een dieper niveau betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Alchemilla Levenslicht.

Interesse? Sluit Je Aan!

Ben je geïnteresseerd in wat Alchemilla Levenslicht te bieden heeft en wil je deel uitmaken van deze unieke kans in Groningen? Wacht dan niet langer en meld je aan. We zijn benieuwd naar je verhaal, je ideeën en hoe je samen met ons wilt groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over hoe je je kunt aanmelden en deel kunt uitmaken van Alchemilla Levenslicht vanaf het allereerste begin.

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer