Ken je mensen die op zoek zijn naar dagbesteding?

Bij Alchemilla Levenslicht geloven we in de kracht van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze dagbestedingsprogramma's zijn ontworpen om een omgeving te bieden waar iedereen, ongeacht achtergrond of uitdagingen, de kans krijgt om te groeien, te ontdekken en te bloeien.

Onze Visie op Dagbesteding

We zien dagbesteding niet alleen als een manier om de tijd zinvol te besteden, maar als een kans om te werken aan persoonlijke groei, sociale vaardigheden en creatieve expressie. Of het nu gaat om kunst en fotografie, het ambacht van kaarsen maken, of het verzorgen van kleinvee en tuinieren; wij bieden een breed scala aan activiteiten die de geest stimuleren en het hart verwarmen.

Een Uitnodiging aan Creatieve Zielen

Ben jij iemand die altijd al meer met zijn creatieve kant heeft willen doen? Ken je iemand die een steuntje in de rug nodig heeft om zijn of haar potentieel te ontdekken? Wij nodigen je uit om meer te leren over onze programma’s en de mogelijkheden om deel uit te maken van onze gemeenschap.

Wat Bieden Wij?

  • Diverse Creatieve Activiteiten: Van kunstworkshops tot tuinieren, we bieden een breed scala aan activiteiten om verschillende interesses en talenten te verkennen.
  • Persoonlijke Ontwikkeling: Onze programma’s zijn gericht op het ondersteunen van individuele groei, het bevorderen van zelfvertrouwen en het bouwen aan sociale vaardigheden.
  • Een Ondersteunende Gemeenschap: Bij Alchemilla Levenslicht sta je er nooit alleen voor. Onze gemeenschap is een veilige haven waar iedereen wordt geaccepteerd en aangemoedigd om te groeien.

Jouw Verhaal is Belangrijk

We willen niet alleen weten wat je kunt of wilt leren, maar ook wie je bent. Jouw verhaal, jouw dromen, en jouw doelen zijn belangrijk voor ons. Samen kunnen we een pad uitstippelen dat niet alleen voldoening geeft, maar ook bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en geluk.

Neem Contact Op en Groei Met Ons Mee

Ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw creatieve reis? Ken je iemand die zou bloeien in onze dagbestedingsprogramma’s? Neem contact met ons op en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van iets bijzonders. Bij Alchemilla Levenslicht wachten we met open armen om je te verwelkomen in onze gemeenschap.

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer