Locatie

Dagbestedingslocatie Gezocht in Groningen

Op onze reis naar het vinden van de ultieme plek voor Alchemilla Levenslicht, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze zoektocht. Deze pagina biedt een venster naar de diverse mogelijkheden die wij verkennen, van landelijke oases tot inspirerende plekken dichtbij het stadsleven.

Zoektocht naar de Perfecte Locatie

Of je nu door het platteland wandelt, waar de rust slechts doorbroken wordt door natuurlijke geluiden, of je bevindt in het levendige centrum, vol mogelijkheden; jouw inbreng is van onschatbare waarde. We zoeken een locatie die niet alleen fysiek ruimte biedt aan onze activiteiten, maar ook figuurlijk ruimte creëert voor groei, verbinding, en inspiratie.

Waarom Jouw Bijdrage Zo Belangrijk Is

Jouw lokale kennis en connecties kunnen ons leiden naar plaatsen die we zelf nooit zouden vinden. Elke suggestie, elk verhaal is een potentiële sleutel tot de ideale locatie voor ons project. Een plaats die niet alleen dient als ons fysieke thuis, maar ook als een bron van creativiteit en samenwerking voor de gehele gemeenschap.

Criteria voor de Perfecte Locatie

  • Natuur en Ruimte: Een omgeving die natuurlijke schoonheid ademt en ruimte biedt aan onze diverse activiteiten.
  • Toegankelijkheid: Gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die deel uitmaakt van of bezoekt aan ons project.
  • Potentieel voor Groei: Mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen en het toevoegen van nieuwe diensten.
    Verhaal en Karakter: Een locatie met een eigen identiteit, die resonantie vindt met onze missie en waarden.

Deel Jouw Verhaal en Bouw Mee Aan Onze Droom

Heb je een locatie in gedachten of ken je iemand die kan helpen? Jouw suggesties zijn meer dan welkom. Samen kunnen we een plek creëren die niet alleen een thuisbasis biedt aan Alchemilla Levenslicht, maar ook een plek waar verhalen worden geweven, gedeeld, en gekoesterd voor generaties.

Laten we samenwerken om een thuis te bouwen voor Alchemilla Levenslicht, waar elke steen en elk blad deel uitmaakt van een groter verhaal van gemeenschap, groei, en inspiratie.

Op Speurtocht naar Ons Nieuwe Thuis

Op Speurtocht naar Ons Nieuwe Thuis

Hallo iedereen! In onze zoektocht naar de perfecte plek voor Alchemilla Levenslicht, hebben we ons de laatste tijd laten meeslepen in een avontuur. We hebben zelfs onze wandelschoenen aangedaan voor een verkenning bij de Ennemaborg, een plek waar we dromen van mogelijkheden. Maar, zoals het echte ontdekkers betaamt, blijven we verder kijken, steeds met een realistische blik op wat haalbaar is.

Lees meer
Een Nieuwe Toekomst voor Ennemaborg: Samenwerking in Zicht?

Een Nieuwe Toekomst voor Ennemaborg: Samenwerking in Zicht?

Het Groninger Landschap staat aan de vooravond van een spannende verandering met de zoektocht naar een nieuwe huurder voor de historische Ennemaborg. Temidden van deze zoektocht heeft Alchemilla Levenslicht de unieke kans gegrepen om onze visionaire ideeën te delen met de makelaar, in de hoop dat onze plannen resoneren met de waarden en toekomstvisie van het Groninger Landschap.

Lees meer