Onze Creatieve Reis in Groningen Begint!

Hey daar! 👋 Leuk dat je even tijd neemt om dit te lezen. We willen je graag meenemen op een avontuur dat net zo nieuw voor ons is als voor jou. We noemen het 'Alchemilla Levenslicht' en het zit boordevol creativiteit, passie en, nou ja, een beetje magie. We zijn nog maar net begonnen, en we zouden het geweldig vinden als je met ons mee op reis gaat.

Een Droom Wordt Werkelijkheid

Stel je voor: een plek in het mooie Groningen waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten, waar je kunt leren, groeien en jezelf kunt zijn. Dat is waar Alchemilla Levenslicht om draait. We zijn een bont gezelschap van dromers, makers en doeners die geloven in de kracht van creatieve dagbesteding. Maar, we zijn nog op zoek naar ons thuis. Ja, je leest het goed. We zijn nog steeds op zoek naar die ene perfecte plek waar onze dromen werkelijkheid kunnen worden.

Een Plek Zoeken Is Net Schatzoeken

De zoektocht naar onze locatie is een avontuur op zich. We zoeken iets in Groningen dat ruim genoeg is om al onze wilde ideeën tot leven te brengen, maar ook gezellig en uitnodigend. Denk aan kunstworkshops in ons atelier of zelfs in de natuur, een gezellige hoek voor een kopje thee, of misschien zelfs een paar kippen en een veulen :). We willen een plek die voelt als een tweede thuis, voor jou en voor ons.

Doe Je Mee?

Nu komt het leukste deel: we willen graag dat jij deel uitmaakt van dit avontuur. Of je nu barst van de creatieve ideeën, een helpende hand wilt bieden, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat we doen, er is ruimte voor jou. We zijn op zoek naar deelnemers, vrijwilligers, partners en ja, ook investeerders die geloven in het creëren van een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Laten We Verbinden

Volg ons op onze sociale kanalen om op de hoogte te blijven van alle spannende ontwikkelingen, successen, uitdagingen en ja, ook de kippen, als we die krijgen. Jouw likes, comments en shares? Die betekenen de wereld voor ons.

Samen Bouwen Aan Een Creatieve Toekomst

Alchemilla Levenslicht is meer dan een project; het is een gemeenschap, een beweging, een familie. We staan aan het begin van iets bijzonders, en we kunnen niet wachten om te zien waar deze reis ons brengt. Dus, wat zeg je ervan? Klaar om samen met ons de wereld een beetje mooier te maken?

Laten we dit avontuur samen aangaan. 💚

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en laat wat van je horen!

 

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer