Op Speurtocht naar Ons Nieuwe Thuis

Hallo iedereen! In onze zoektocht naar de perfecte plek voor Alchemilla Levenslicht, hebben we ons de laatste tijd laten meeslepen in een avontuur. We hebben zelfs onze wandelschoenen aangedaan voor een verkenning bij de Ennemaborg, een plek waar we dromen van mogelijkheden. Maar, zoals het echte ontdekkers betaamt, blijven we verder kijken, steeds met een realistische blik op wat haalbaar is.

Dagelijkse Portie Dankbaarheid

Dag in, dag uit, krijgen we aanmeldingen en feedback die ons hart verwarmen. Deze momenten herinneren ons eraan waarom we dit pad hebben gekozen. Zonder poespas, het is gewoon fantastisch hoeveel steun we van jullie ontvangen. Het houdt ons nuchter en dankbaar.

Een Nuchtere Kijk op Onze Zoektocht

Onze tocht naar de perfecte locatie is niet zonder uitdagingen. We zoeken naar een plek die niet alleen onze dromen waarmaakt maar ook praktisch is. De wandeling bij de Ennemaborg was inspirerend, maar we blijven met beide benen op de grond en onze ogen open voor alle opties. Het gaat tenslotte om het creëren van een omgeving waar iedereen zich kan ontwikkelen en thuis voelt.

Samen op Avontuur

We nodigen je van harte uit om mee te gaan op deze zoektocht. Ideeën, suggesties, of gewoon een bemoedigend woord – alles is welkom. Het is de collectieve kracht van onze gemeenschap die ons vooruit helpt.

Bouwen aan een Thuis

Bij Alchemilla Levenslicht zijn we meer dan een groep individuen; we vormen samen een gemeenschap die streeft naar groei, verbinding, en een plek waar iedereen tot zijn recht komt. De wandeling bij de Ennemaborg is een mooi begin, maar de reis die we samen maken, is waar het echt om draait.

Dus, terwijl we verder zoeken met een open hart en een nuchtere blik, zijn we dankbaar voor elke stap die we zetten. Samen maken we het verschil en bouwen we aan een toekomst waarin iedereen een plek heeft om te schitteren.

Tot ziens op het volgende stuk van onze reis!

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer