Tussenstop tijdens onze zoektocht: Fraeylemaborg in Slochteren

Op 16 februari 2024 waren we bij de Fraeylemaborg in Slochteren. Na een kijkje in Siddeburen voor een nieuwe plek voor ons atelier, kwamen we hier terecht. In deze video zie je hoe de sneeuwklokjes beginnen te bloeien, ondanks de kou. Een simpel, maar mooi gezicht tegen de achtergrond van de borg.

We laten je de omgeving van de Fraeylemaborg zien, waar de eerste tekenen van de lente zich aandienen. De sneeuwklokjes, net boven de sneeuw uit, maken het landgoed nog mooier. Het is een plek die rust uitstraalt en waar geschiedenis en natuur samen komen.

Deze dag was meer dan alleen een zoektocht naar een locatie voor ons atelier. Het was ook een kans om inspiratie op te doen en te genieten van wat onze provincie te bieden heeft. De Fraeylemaborg met zijn landgoed is een prachtige plek voor iedereen die van de natuur en rust houdt, en het sluit mooi aan bij onze activiteiten in dagbesteding.

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer