Verslag van een Geslaagde Contactdag: Een Dag vol Verbinding en Inspiratie

Onze contactdag op 25 mei was een groot succes! We willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid. Het weer werkte mee, op een enkele bui na om 17.00 uur, wat ons zelfs een moment van verbinding gaf terwijl we samen schuilden.

Workshops en Demonstraties

Activiteiten en Workshops

Speksteen Beeldhouwen met Joke

De deelnemers konden beeldhouwen en creëerden hun eigen spekstenen kunstwerk. Het was een leuke ervaring voor alle deelnemers.

Wol Vilten met Regina

De oude ambacht van wol vilten werd verkend en resulteerde in prachtige viltcreaties. Deelnemers genoten van het proces en de mooie resultaten.

Meditatie en Ademwerk door Alie van Paard & Coach Praktijk Lageland:

Ontspanning en herlaad je energie met deze rustgevende sessie. Deelnemers kwamen tot diepe rust en reflectie.

Kaarsengieten met Marjan van Alchemilla

De deelnemers leerden de kunst van het kaarsen maken en namen trots hun eigen creaties mee naar huis. Het waren sessies waarin creativiteit de vrije loop kreeg.

Duurzaam Modulaire Bouwen door Koos:

Innovatieve en milieuvriendelijke bouwmethoden werden gedeeld, wat veel interesse wekte.

Mini Filosofisch Gesprek door Margit van filosofische praktijk Bedrijf de Wijsheid

Diepgaande gesprekken die de geest verrijkten en de gedachten lieten stromen.

Oer Boeren door Jelle en Marjan:

Technieken in circulaire landbouw werden gepresenteerd en hoe we streven naar een zelfvoorzienende boerderijwinkel en catering met producten van eigen land.

Lokale Markt

Onze contactdag was niet alleen een succes dankzij de inspirerende workshops, maar ook dankzij de levendige lokale markt. Hier zijn enkele hoogtepunten van de markt:

Ambachtelijke Worsten van Meat Jelle en Marjan

De huisgemaakte worsten van Jelle en Marjan waren een groot succes. Bezoekers genoten van de authentieke smaak en de passie waarmee deze producten zijn gemaakt. Het was een heerlijke toevoeging aan de dag en liet zien hoe lokaal en ambachtelijk vakmanschap hand in hand gaan.

Mineralen van Dennis

Dennis presenteerde een collectie mineralen en kristallen. Zijn stand trok de aandacht van bezoekers die geïnteresseerd waren in de natuurlijke schoonheid en eigenschappen van deze stenen. Het was een leerzame ervaring voor jong en oud.

Eten en Drinken

De geur van gerookte paling en makreel vulde de lucht en trok menig bezoeker naar de eetkraampjes. Het koken op open vuur creëerde een gezellige en uitnodigende sfeer. Iedereen genoot van de smaakvolle en vers bereide gerechten, wat bijdroeg aan de algehele feestvreugde van de dag.

Vooruitblik

We zijn enthousiast om verder te verkennen wat de mogelijkheden zijn voor onze initiatieven op de Heidenschap boerderijen. Het is een prachtige plek vol potentie. De volgende stap is om te zien hoe we onze wensen en de mogelijkheden hier kunnen samenbrengen.

We houden jullie op de hoogte van onze volgende stappen. Jullie aanwezigheid en steun maken dit allemaal mogelijk, en we verheugen ons op onze toekomstige evenementen en samenwerkingen.

Loslaten en Rouw: De Kunst van Acceptatie en Creatie

Loslaten en Rouw: De Kunst van Acceptatie en Creatie

Rouw en het loslaten van het oude en vertrouwde zijn universele ervaringen die diepgaand en vaak uitdagend zijn. Dit artikel onderzoekt hoe je kunt omgaan met rouw door acceptatie en creatieve uitlaatkleppen. Door bewust activiteiten te ondernemen, kun je nieuwe perspectieven vinden en een balans creëren in je leven.

Lees meer
Creatie Uit Vertrouwen: Laat Dwang Los en Ontdek Mogelijkheden

Creatie Uit Vertrouwen: Laat Dwang Los en Ontdek Mogelijkheden

Het verschil tussen dwang en creatie is fundamenteel voor persoonlijke groei en welzijn. Waar dwang vaak voortkomt uit angst, ontstaat creativiteit uit een gevoel van vertrouwen. Dit artikel verkent hoe je vertrouwen kunt cultiveren om meer autonomie te ervaren en creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Lees meer
Herken Je Basishouding: De Weg Naar Rust en Liefde

Herken Je Basishouding: De Weg Naar Rust en Liefde

Het herkennen en begrijpen van je basishouding is een cruciale stap in persoonlijke groei en welzijn. Of je nu merkt dat je vaak vanuit angst reageert of dat je streeft naar meer vertrouwen in je dagelijks leven, dit artikel biedt inzichten en praktische adviezen om je basishouding te transformeren naar een positie van rust en liefde.

Lees meer