Wie is Harry? Technologie, Creativiteit en Bedrijfsvoering

Harry van Dijken is mede oprichter van Alchemilla Levenslicht, waar hij zijn uitgebreide ervaring in multimedia en bedrijfsvoering inzet om de visie van het zorginitiatief te verwezenlijken. Met vaardigheden die uiteenlopen van bedrijfsvoering, video- en fotografie tot grafische vormgeving en 3D-technologie, is Harry een dynamische en innovatieve kracht.

Wat doet Harry?

Bij Alchemilla Levenslicht brengt Harry zijn creativiteit en technologische inzicht samen om innovatieve processen en tools te ontwikkelen die de efficiëntie en effectiviteit van de zorgverlening verbeteren. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de digitale en visuele communicatie en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering. Harry’s werk omvat het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website, het produceren van boeiende videocontent en het implementeren van systeeminnovaties die de administratieve lasten verminderen.

Waar werkt Harry?

Harry werkt vanuit Groningen, waar hij bijdraagt aan de opzet en de marketing van Alchemilla Levenslicht. Zijn technische en creatieve vaardigheden worden ingezet om zowel het digitale als het fysieke landschap van de organisatie te vormen, waardoor een innovatieve en toegankelijke omgeving ontstaat.

Wanneer begon Harry met zijn multimedia werk?

Harry heeft jarenlange ervaring in de multimedia, waarbij hij zijn vaardigheden heeft verfijnd in diverse rollen voordat hij zich aansloot bij Alchemilla Levenslicht. Zijn achtergrond in marketing en bedrijfsvoering heeft hem goed voorbereid op de uitdagingen van het runnen van een dagbestedingslocatie.

Waarom is Harry gepassioneerd over zijn werk?

Hij ziet grote waarde in het gebruik van multimedia om educatieve en inspirerende verhalen te vertellen die de levenskwaliteit van mensen kunnen verhogen en hen kunnen helpen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Daarnaast streeft hij ernaar om door middel van technologische en administratieve vernieuwingen de dagelijkse operaties zodanig te optimaliseren dat zorgverleners zich volledig kunnen richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor de deelnemers.

Hoe draagt Harry bij aan Alchemilla Levenslicht?

Harry’s rol binnen Alchemilla Levenslicht is cruciaal voor het realiseren van een mensgerichte dagbestedingslocatie waar innovatie en creativiteit hand in hand gaan. Zijn unieke vaardigheden maken het mogelijk om zorgverlening niet alleen efficiënter maar ook aangenamer te maken, waarbij de menselijke touch altijd centraal staat.

Lees meer: linkedin

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer