Wie is Marjan? Een Hart voor Zorg en Ambacht

Marjan Wijbenga is de drijvende kracht achter het opkomende Alchemilla Levenslicht, waar zij haar uitgebreide ervaring in zorg en welzijn combineert met haar passie voor kaarsenmakerij en tuinbouw. Met een achtergrond in zorg, land- en tuinbouw brengt Marjan een rijk palet aan vaardigheden samen die de basis vormen voor haar visie op holistische zorg.

Wat doet Marjan?

Marjan brengt een pallet van activiteiten van kaarsen maken, moestuinieren tot dierverzorging toegankelijk voor iedereen die dat (tijdelijk) nodig heeft. Met twee decennia aan ervaring en een invoelend vermogen weet zij goed in te spelen op de activeringsvraag van alle deelnemers.

Waar werkt Marjan?

Ze werkt nu met veel passie en liefde in haar atelier van Alchemiila-shop in de stad en ze werkt met  Alchemilla Levenslicht toe naar een atelier waar Zorg, Ambacht en Natuur samen komen.

Wanneer begon Marjan haar carrière?

Marjan’s professionele pad in de zorg startte meer dan twintig jaar geleden, en ze heeft haar vaardigheden in ambachten, dierverzorging en tuinbouw in de loop der jaren verder ontwikkeld. Haar ervaringen hebben geleid tot de ontwikkeling van Alchemilla Levenslicht, waar al deze elementen samenvloeien.

Waarom is Marjan gepassioneerd over haar werk?

Marjan gelooft dat de combinatie van zorg, creatieve ambachten en tuinbouw een krachtig therapeutisch effect kan hebben. Haar passie ligt in het gebruik van deze disciplines om een ondersteunende en stimulerende omgeving te creëren die bijdraagt aan het algemene welzijn van alle deelnemers.

Hoe draagt Marjan bij aan Alchemilla Levenslicht?

Marjan’s uitgebreide kennis en vaardigheden zullen de kern vormen van Alchemilla Levenslicht, waar zij een ruimte zal inrichten voor creatieve en groene activiteiten. Door deelnemers te betrekken bij kaarsen maken en tuinbouwprojecten, biedt ze hen een waardevolle kans voor persoonlijke groei en ontspanning.

Lees meer: linkedin

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Doe Mee met Onze Pioniersfase: Een Kans om te Helpen en te Leren

Ben je gepassioneerd over ambachten zoals kaarsen maken of heb je een liefde voor dieren? Heb jij al een (pgb) dagbestedings- of activiteitenindicatie?
Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van iets echt bijzonders. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers die willen bijdragen aan de opstart van onze nieuwe locatie. Dit is niet zomaar een kans; het is een uitnodiging om aan de basis te staan van een bloeiende gemeenschap waar jouw inzet direct impact maakt.

Lees meer
De Kunst van Rust en Reflectie

De Kunst van Rust en Reflectie

In de hectische maatschappij van vandaag is het vinden van rust en reflectie belangrijker dan ooit. Velen van ons worden dagelijks meegesleurd in een stroom van e-mails, meldingen en deadlines. Daarom is het essentieel om een stap terug te doen en bewust te kiezen voor momenten van rust.

Lees meer